За въпроси и поръчки 0882 254583

Tissot посвети часовник на Световното в Бразилия

Това лято цялата планета буквално е заприличала на футболна топка. Вероятно се досещате защо и сигурно вече пътувате за мачовете от Мондиала. Светът лудна по Бразилия, а националният им флаг украси не един продукт, защото нищо не продава така добре, както футболът и сексът, ако трябва да бъдем честни. Неоново зеленото, ярко жълтото и синьото красеше бански костюми, дамски маникюри, автомобили и дори часовници, при това от доста марки. А по улиците всички се обръщаха след специалната серия автомобили Hyundai GoBrazil. И тайничко мечтаеха наистина да отскочат до тази страна. Още в предишна статия ви представихме официалния инструмент за време на световното, направен от Hublot. Сега решихме да ви покажем още бразилски часовници.
Tissot Quickster Football - швейцарската марка Tissot е влизала в ролята на официален таймкийпър на много спортове. Като започнем от MotoGPTM, супербайк, FIBA, австралийската футболна лига, на ръгби турнира на шестте нации и на Световния шампионат по колоездене. Този път обаче тя даде възможност на почитателите си да влязат в тази роля. По повода моделът им Quickster Football е с механизъм, проектиран специално да отчита полувремената. Още през 1976 г. Tissot направи истински реферски хронограф, който още тогава даваше на съдиите ясна представа за тайминга на играта благодарение на цветния си циферблат, демонстриращ полувремената. Е, това лято феновете могат наистина да си поиграят на рефери. Дизайнът на новия часовник е вдъхновен от футболните фланелки на отборите от целия свят. На всяко капаче на часовника е гравирана футболната тема. Алуминиев безел придава допълнителен акцент към пъстрата палитра, като стилът на всеки варира според модела. Няма и съмнение, че определено това ще е часовник за всеки вкус. Датата се появява в прозорец на четири часа. Механизмът на Tissot е кварцов хронограф с гореспоменатите футболни функции. Стъклото е устойчиво срещу надраскване сапфир кристал, а корпусът е изработен от стомана с опция за черно PVD покритие. Водоустойчивостта достига до 10 бара или 100 метра. Силиконовата каишка със стандартна закопчалка допълва общата визия на тази весела серия от часовници, носеща името Tissot Quickster Football.
Chasovnici-bg.com:Tissot-Chrono.jpg
Швейцарското е самата същност на Tissot и именно това отличава марката от останалите. Кръстчето в логото на Tissot е същото като в швейцарското знаме, символизирайки качеството и надеждността, с която производителят от Юра се слави от 1853 г. насам.

Google