За въпроси и поръчки 0882 254583

Цветови тенденции за дамите през пролетта и лятото

Не можем да не се възхитим на най-новите пролетно-летни предложения на уникалните ръчни часовници за жени на швейцарската компания Baume & Mercier, особено на тяхната дамска колекция Linea, вдъхновена от едноименния модел от 80-те години на миналия век.
И така тези уникални по дизайн часовници надяват ярки, топли, летни одежди, всъщност искахме да кажем цветове. Ако трябва да бъдем честни, научихме тази приятна новина още през месец февруари, но нали знаете - така си е то, летните колекции излизат през зимата.
Ако напълните една кристална купа с всичките им версии и предложения, то тя ще ви заслепи, избухвайки в ярки като самото слънце цветове.
Дамските часовници с новите каишки в буквалния смисъл на думата са готови да блестят, покоряват и очароват. Три нови двойни сменящи се каишки са предназначени за 27-милиметровата дамска версия. Още преди време, когато представиха този модел с възможност за подмяна и избор на цветовете им, швейцарците обещаха да пускат и сезонни каишки към часовниците. Така че е време за пролетта и лятото. Новите предложения за каишки са неизменно свързани с индийския празник на пролетта, любовта и ярките цветове - Холи, честван в деня на равноденствието, когато улиците на Непал буквално полудяват, а броят на хора с боядисани лица е неограничен.
Няма начин да останем равнодушни към цялото великолепие на дамската колекция Baume & Mercier Linea, в която съчетанието от мека или лакирана кожа с копринено лъскаво изпълнение придава чувствено и омагьосващо излъчване.
Бяло - този безупречен цвят, събрал всички останали в себе си, е символ на красотата, нежността и чистотата. Това е идеалният избор за каишка на дамски часовник през лятото и винаги изразява стил и елегантност, като определено придава своята светла енергия на тези жени, които го носят.
Оранжево - Този ярък, сияещ, наситен цвят подчертава естествения тен или пък златистия загар. Определено е хит сред жените това лято, като по последни тенденции по елегантност си съперничи вече с черното. Освен всичко останало създава настроение и е цветът на енергията, радостта и жизнените сили.
Ален мак - Емоционалното червено е цветът на дръзките и смелите. В случая Baume & Mercier са заложили на смелите пурпурни тонове в матирано или гланцово изпълнение. Асоциира се с любовта, щастието и индивидуалността. Освен това е стилен моден щрих към цялостния ви образ.
Chasovnici-bg.com:Baume-Mercier-Linea.jpg

Като цяло характерната черна на дамските модели Linea е фактът, че който и вариант от двойно сменяеми каишки да изберете, няма да сгрешите и винаги ще изглеждате хармонично и елегантно, вписвайки се безпогрешно във всяка ситуация. Още повече, че в тези дамски екземпляри тиктака безумно точен швейцарски механизъм. Припомняме, че след като миналата година компанията Baume & Mercier обнови гамата на Linea, добави към кварцовите предложения и модели с автоматични самонавиващи се механизми ETA 2892-A2, достъпни обаче само за 32-милиметровата дамска версия. Те са със прозрачни сапфирени задни капаци, за да можем да се насладим на красотата и работата им.

Google