За въпроси и поръчки 0882 254583

Екстремна персонализация – онлайн часовников конфигуратор

Най-големите новини от производителя Armin Strom на Baselworld 2017 не са просто нов модел или нова линия мъжки и дамски часовници, а напълно нова технологична разработка, която позволява на потребителите сами да проектират часовника по техните собствени изисквания. Ето какво трябва да знаете за новия Armin Strom Watch Configurator.
Chasovnici-bg.com:Armin-Strom-Watch-Configurator.jpg
Като една от само няколкото независими часовникарски компании, които произвеждат свои собствени механизми в своята фабрика, Armin Strom предлага със своята иновативна онлайн платформа Watch Configurator страхотно ниво на персонализация, като никоя друга марка досега. След вкарване на виртуална реалити версия на часовникарската работилница на Armin Strom в тяхната швейцарска фабрика, клиентът започва да избира от наличните предлагани механизми на марката, които включват и усложнението турбийон, както и калибри с петдневна резервна мощност. След това той може да избира цветове, гравиране на отделни части и дори кои части на часовника да бъдат скелетонизирани. Armin Strom, разбира се, са признати като специалисти в скелетонизацията. Накрая, клиентът е отведен до избор на материал за корпуса, стил и цвят на циферблата и стрелките, тип на закопчалката и дори цвят на шевовете на каишката. С всяка избрана конфигурация изгледът на часовника се променя и той може да променя и вижда различните композиции и да избере финалния желан вариант, като същевременно вижда постоянно калкулираната цена след всеки избор. Най-добрата новина относно Watch Configurator вероятно е за колекционерите на часовници, които имат възможност да притежават истински уникален часовник. Часовниците, поръчани и закупени чрез системата Watch Configurator, не са по-скъпи от традиционните версии серийно производство.
Chasovnici-bg.com:Armin-Strom.jpg
Armin Strom описват своя Watch Configurator като „най-добрият начин за колекционерите да създават свой собствен часовник, а не да бъдат ограничавани в избора”. Марката също прави тази своя система доста удобна за клиента. Часовници, поръчани чрез онлайн конфигуратора, могат да бъдат качвани в системата от всички оторизирани ритейлъри на Armin Strom. Потребители, които обичат да пътуват често, поръчки се приемат и на място в завода на Armin Strom в Биен, Швейцария. За тези, които решат последната опция за поръчка на място, марката предлага и обиколка на съоръжението, която е включена в цената на покупката. Конфигураторът също може да се използва от традиционните търговци на дребно на марката Armin Strom като допълнителен инструмент за продажба, като не са необходими специални компютърни познания за това.
„ Моят технически екип и аз сме горди с възможността да разработим иновативна система като Watch Configurator, базирана на изключително задълбочения производствен процес на Armin Strom”, казва Claude Greisler, директор на Armin Strom. „Това е нов начин да бъдем в крак с времето, което вълнуващо позволява да бъдат изпълнени най-дълбоките желания на колекционери и любители за уникален часовник, направен с истинско висше часовникарско майсторство”. Serge Michel, собственик на марката, допълва: „Изключително съм щастлив да включим и нашите партньори ритейлъри в този единствен по рода си проект, който предлага действително нова перспектива в света на луксозните часовници. Това подчертава фактът, че всички ние сме партньори”.

Автор: Мегамол за часовници

Google