За въпроси и поръчки 0882 254583

Препоръки при избора на мъжки часовници

Мъжките часовници са основен аксесоар за всеки един мъж. Някои не се чувстват удобно, носейки други форми на бижута, но ръчният часовник е важен за всеки мъжки гардероб. Часовници се предлагат в редица стилове, с набор от функции в различни стойности на цените. Истинските колекционери на часовници може да имат стотици, но средният потребител се ограничава до само няколко, които да носи в различни ситуации. По-долу са дадени няколко прости съвети за правилния начин да се носи часовник при различни поводи.

Chasovnici-bg.com:Mazhki-chasovnik-Solar.png
Непринудената небрежна обстановка, например, когато се налага инцидентно излизане или пък обикновено събиране с приятели, не означава, че не може мъжът да изглежда страхотно дори и в такива случаи. Добавянето на часовник, ще придаде стил дори и на обикновено облекло като дънки и семпла блуза с V-образно деколте. За готин външен вид може да опитате да сложите часовник, който да е непретенциозен, но не и твърде класически – например спортно-елегантен модел с черна силиконова каишка. За по-подчертан изглед, опитайте часовник с необичайна форма на корпуса, който придава оригиналност, изпъква върху ръката и привлича погледи. По-модерна насоченост придават часовниците с цветна каишка, различна от черна, а за по-традиционен стил подходящи за металните часовници в сребрист или златист цвят. По-класическите часовници и лесно могат да преминат и да паснат в по-официална обстановка. Има някои различия относно дефиницията за официална обстановка и повод. Да приемем, че това официално облекло е костюм и вратовръзка или поне риза и панталон. Часовникът за такъв повод трябва да бъде изтънчен, елегантен и изчистен. Моделът може да е с класическа черна кожена каишка и тънък корпус по дебелина и средни размери в диаметър. В професионална среда, за всеки мъж е важно да изглежда професионално и уверено на работното си място. Добавянето на часовник е перфектен завършек за излъчване на стил, мъжественост и изтънченост. В такава професионална среда е най-добре да оставите часовника със силиконова каишка или дигиталния часовник у дома. Придържайте се към механичен или кварцов часовник с кожена каишка или метална верижка. Най-удобни и подходящи по принцип са кожените каишки за работното място в офис например. Изберете традиционен часовник, за да демонстрирате класически вкус или пък нещо по-шик като например мъжки часовник с хронограф. Ако вашият офис е по-креативен в по-незадължаваща сфера на дейност, не се колебайте да експериментирате с по-смели цветове и тенденции. Интересният часовник може да бъде повод за създаване на разговори и контакти с колегите.
Chasovnici-bg.com:majhki_chasovnik_Zenith.jpg
Часовникът е не просто предмет, а е знак за стила на един човек, личността и статуса му. Затова е важно да се носи правилния часовник в кореспонденция с определената ситуация. Никога не е излишно този аксесоар да бъде стилно добавен и с мисъл, съответстващ на облеклото и случая, а не просто произволно сложен на ръката часовник. Мъжките часовници се предлагат в изобилие от марки и модели, а различните форуми и сайтове за часовници могат да ви дадат интересуващата ви полезна информация относно някой часовник и да ви помогнат в избора на подходящ мъжки часовник. Все пак този аксесоар е доста важен за мъжете и един мъж с часовник прави много по-сериозно впечатление, особено ако часовникът е марков и правилно подбран в съответствие със стила и визията на притежателя си. А и изборът на марков часовник, независимо дали е дамски или мъжки е гаранция за качество и дългогодишна употреба, съпътства се с гаранционна карта и маркова кутия, в която е опакован.

Автор: Мегамол за часовници Chasovnici-bg.com

Google