За въпроси и поръчки 0882 254583

Дамските часовници в различни цветови нюанси

Хората отдавна са забелязали невероятната сила и привлекателността на различните нюанси и наситени цветове и оттогава използват тази магия навсякъде. Часовникарският сектор също не е изключение. Особено дизайнът на дамските часовници има широко поле за цветни комбинации. Носенето на цветни часовници провокира положителните чувства и емоции и по този начин дава напълно нови измерения за ярка женска визия. Така че се пригответе за едно вълнуващо пътешествие в цветната фантазия, в цветовете на дъгата, водещо до многоцветния свят на часовниците за жени. Дъгата е един от красивите феномени в природата, които имат красота и чар и предизвикват безгрижна усмивка на лицето. Силата на цветовете е да изразяват конкретни емоции и аналогии.
След векове на проучвания се стига до заключението, че всеки цвят и всеки нюанс означава нещо. Въпреки чисто физическата си природа цветовете имат огромно влияние върху нашия емоционален живот. Например е доказано, че всички тъмни цветове успокояват и привличат в по-голяма степен светлината. Много известни психолози смятат, че цветът оказва огромно влияние върху нашия живот, нашето настроение, емоция, чувство и избор. Влиянието на цвета върху човешкото подсъзнание може да забележи от всеки човек, дори и този, който не разбира нищо от психология. Всеки знае, че определен цвят може да успокои или да развълнува, да създаде хармония или да трансформира вътрешния мир в хаос и шок. В много случай ефектът се създава от комбинацията на цветовете, като някои от тях се подсилват взаимно. Някои цветове за отделните народи и култури по света са от голямо значение. Днес, обаче, през 21-ви век изборът на цветове е по-скоро не резултат от културата, а на личните предпочитания на личността. Цветовете, макар и невербално, общуват с човека. Ако един човек носи определени цветове дрехи и аксесоари, може лесно да се отгатне неговия характер и вътрешен свят. Така че, тръгвайки от психологическото изследване и изкуство за възприемане на цветовете и въздействието им, се стига до замисъла, който производителите на различни стоки, така също и на часовници влагат в своите продукти, удовлетворявайки и най-смелите цветни предпочитания на клиентите.
Това е вид ангажимент към производителите от всички сфери да украсяват вашия свят, като добавят палитра от ярки цветове. Особено в продуктите за нежния пол цветовете често имат решаващо значение. Златните дамски часовници са мечта на всяка дама с изискан вкус. По този начин една жена се опитва да се развесели, но и да привлече вниманието и на най-претенциозния мъж, като излъчва очарование и класа. Яркостта също е колоритна – тя изразява весел, безгрижен нрав и младежко настроение. С цветове обаче трябва да бъдете внимателни, за да не изглеждате глупаво и без вкус. Било то за дрехи, обувки, обеци, колиета, часовници - това не е ярка играчка или безсмислен аксесоар. Това е чудесен начин да изразите себе си. Часовникарите са единодушни, че цвета на ръчния часовник със сигурност трябва са бъде впечатляващ и оригинален и в същото време да подчертава красотата на собственика, но не да преобладава или да го засенчи. Особено след наложилата се през годините тенденцията, че часовникът е преди всичко не функционален предмет, а моден аксесоар, който не бива в никакъв случай да се ограничава в стандартната черно-бяла палитра. Всяка жена има правото на избор дали да има дамски часовник в неутралните класически цветове или такъв в ярък цвят. Представителките на нежния пол трябва да могат да избират за себе си в каква точно женска роля искат да се превъплътят и да синхронизират точния цвят за това. Дали жената иска да бъде прелъстителка, небрежно момиче, делова дама и т.н. точният дамски часовник на ръката й ще подсили образа и излъчването й. Часовниците са нещо, което е удобно и същевременно истински "говорител" за вашето настроение, начин на живот, характер и предпочитания. Веселата игра с цветовете в производството на часовници, насочени към женската аудитория, сега е широко разпространена в целия свят. Марката Jacques Lemans се осмелява да използва максимално силата на цветовете в своите дамски колекции с варианти на един и същ модел в многобройни цветни комбинации. Поставяйки на заден план педантичността, дамските часовници Жак Леман са за жените, които водят активен начин на живот и харесват ярките часовници, които комбинират яркост и лукс според най-новите модни тенденции. Невъзможно е да не се възхитите на цветната игра на дамските часовници от Jacques Lemans. Те придават жизненост на бляскавата женска красота. С тези цветни часовници за жени всеки ден светът изглежда прекрасен за всяка прекрасна дама.
Chasovnici-bg.com:damski-chasovnici-Jacques-Lemans-La-Passion.jpg
Една друга марка, която използва силата на цветовете, за да придаде изключителен изглед на своите модели е марката Casio, и по-скоро дамската колекция Casio Baby-G. На фона на изключително здравите удароустойчиви и водоустойчиви дамски Casio Baby-G, цвета на корпусите и силиконовите каишки придават завършен вид и уникална визия на моделите.
Без значение марка, колекция или стил, часовниците с цветни каишка са на мода и се харесват изключително много от всички жени.
Chasovnici-bg.com:jenski_chasovnik_Casio_s_kristali.jpg

Автор: Мегамол за часовници

Google