За въпроси и поръчки 0882 254583

Часовници вдъхновени от високите скорости

Няма по-вълнуващо нещо от наблюдаване на професионални състезатели от Formula 1 с едни от най-мощните спортни автомобили, които карат с около 360 км/ч в някои от най- екзотичните места на света. Състезанията са комбинация от драма, скорост, блясък, слава и естествено риск.
Основна съставка на Ф1 са нейните спонсори, един от които е Tag Heuer – марка луксозни часовници, която е неразривно свързана със спорта. Марката е спонсор от повече от 30 години и е в по-тясна връзка с екипа на МакЛарън. Лимитираната серия часовници Tag Heuer Silverston е пефектна комбинация между старо и модерно с подчертаност на многогодишната връзка със спорта, която личи от изключителния стайлинг. Дизайнът е почти идентичен с Heuer Silverstone пуснат на пазара през 1974 година (преди "Tag" да бъде добавено към името), запазвайки спортния скоростомер и хронограф. Новият модел часовници може да бъде в синьо или кафяво със съответния цвят каишка от алигаторска кожа, която пасва перфектно на лъскавият леко квадратен корпус и копчета от неръждаема стомана. Часовникът притежава функция за датата на 6-тия час, брояч на 30 минути на 9-тия час и брояч на 60 минути на 3-тия час. Tag Heuer Silverstone е лимитиран до 1860 бройки, тъй като това е годината на основаване, и струва $6800.
Марката часовници Hublot сякаш е навсякъде тези дни- спонсорирайки почти всичко- от футбол до поло, та чак и до Ф1, която изглежда е най-доброто им попадение. Производителите на часовници станаха официални представители на времето за Ф1 и, за да отпразнуват партньорството, пуснаха на пазара новия модел часовници Hublot F1 King Power Ceramic. Часовникът е истински звяр, с големина на корпуса цели 48 мм, изкован от черна керамика и черен жлеб от подсилен от въглеродни влакна полимер. Идеален завършек на това истинско произведение е надупчената каишка от гума и номекс – огнеопорният материал, който се използва за състезателните екипи. Този часовник комбинира най- типичните черти на спорта – от логото на Ф1 върху матовия циферблат до разграфения жлеб на стъклото, който наподобява диск на спирачка. Лимитиран до 500 бройки, този уникален часовник се продава за завидните $24 000.
Във всяка състезание е важна победата и изглежда това са направили и часовници Casio, спонсорирайки настоящите шампиони на Формула 1 по шофиране и конструиране Red Bull Racing. Линията на часовниците Casio Edifice, посветена на Формула 1, гордо краси китката на немския пилот Себастиан Фетел, докато той печели поредни шампионати на Formula 1.. Часовникът на Касио Edifice EQW-A1000DB е последното попълнение към колекцията и има също толкова екстри, колкото и състезателна кола на Red Bull Racing. Съдържа хронограф, технология на безжичен предавател, която обновява времето до 6 пъти на ден за изключителна точност. С удивително ниската си цена от $470, часовникът е и с включена "Smart Access System", което значи, че стрелките за секунди, минути и часове са с отделни мотори, което позволява по-гладко опериране с часовника.

Chasovnici-bg.com:Untitled-10(34).jpg

Google