Как да поръчам часовник

Поръчка на часовник от Chasovnici-bg.com

Поръчката не задължава клиента да прави регистрация в сайта или да създава потребителски профил. Поръчката е опростена с цел удобство за нашите клиенти.
Можете да поръчате модел като кликнете на бутона " поръчай". Системата ще Ви препрати към бланка, където е необходимо да напишете Вашите имена, които са нужни за попълване на гаранционната карта и за краен получател на изпратения часовник, телефон за връзка с Вас, валиден e-mail адрес и разбира се точен адрес, на който ще бъде доставен модела. Ако случайно имате някакви допълнителни въпроси или допълнително описание към адреса за доставка, може да го напишете в полето " съобщение" под бланката за попълване на поръчката. След направена поръчка, нашият екип ще се свърже с Вас в най-кратък срок за актуалност на поръчката и отговор на въпроси, оставени от Вас.
Данните, които се изискват при поръчка са поверителни и ще бъдат използвани само за доставка на поръчаните от Вас часовници.
Нашият сайт Chasovnici-bg.com няма за цел да получава конфиденциални лични данни от своите клиенти. Всички Ваши данни, получени и обработени от този сайт са защитени и няма да бъдат използвани за други цели.

Всички цени на часовниците в сайта са крайни, с включен ДДС и без допълнително оскъпяване за транспорт, гаранция и други. Обявените цени са единственото нещо, което ще заплатите при закупуване на часовник от нашия интернет магазин.

Часовници изпращаме по куриер задължително с опцията "Отвори преди да платиш". Ще заплатите сумата на поръчаният часовник след като отворите, проверите и се уверите, че всичко по стоката е наред.

Chasovnici-bg.com си запазва правото да отказва доставки в случай на некоректно въведени данни или съмнителни клиенти.

Условия за доставка на часовници

- ДОСТАВКАТА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА С КУРИЕР
- СУМАТА НА ЧАСОВНИКА СЕ ЗАПЛАЩА НА КУРИЕРА
- СРОКА ЗА ДОСТАВКА Е ОТ 24 ДО 48 ЧАСА
- ВСИЧКИ РАЗХОДИ ПО ДОСТАВКАТА СА ЗА СМЕТКА НА "Мегамол за часовници" ЕООД
- ПРИ ОТКАЗ НА ЧАСОВНИК, ДОСТАВКАТА ЗА ВРЪЩАНЕ Е ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА
- ПРИ ВЪЗНИКНАЛ ГАРАНЦИОНЕН ПРОБЛЕМ ДОСТАВКИТЕ СА ЗА НАША СМЕТКА (Клиентите по никакъв начин не са финансово ангажирани при гаранционен проблем с часовника)
- НЯМА ДОПЪЛНИТЕЛНО СКРИТИ РАЗХОДИ И ТАКСИ (заплаща се единствено стойността на часовника)
- ИЗПРАЩАМЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С ОПЦИЯТА "ОТВОРИ, ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ"
- ДОСТАВКАТА ВАЖИ САМО ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ
- ЧАСОВНИКА СЕ ИЗПРАЩА В ОРИГИНАЛНАТА СИ КУТИЯ И С АКТУАЛНА ГАРАНЦИОННА КАРТА

Закупен модел може да бъде върнат в срок до 14 работни дни от датата на получаването, ако не е използван и носен, разпечатан, с нарушен търговски вид (следи от употреба по корпус, каишка и стъкло) и при всички други условия по чл.50 (в сила от 25.07.2014 г.) от Закона за защита на потребителите. Разноските по връщането на часовник са за сметка на купувача!