Часовници Citizen

154 лв.
Ценова рамка
1745 лв.
Chasovnici-bg.com

„Часовник, който наистина е част от живота ви.“ „Искаме да правим часовници, които много хора ще използват и ще ценят дълго време.“ Тази философия, непроменена от пускането на първия джобен часовник Citizen през 1924 г., вдъхновява да развиват и усъвършенстват множество технологии и функции. През 1995 г., 65 години след основаването на Citizen Watch Company, те събират всички техни най-модерни технологии, за да създадат ръчни часовници, които наистина изразяват същността. Разработени въз основа на концепцията „да бъдем неразделна част от живота ти“, моделите от първо поколение вече притежават отличителния характер, който прави марката харесвана от милиони.
Citizen е японска часовникарска компания, която използва собствено изработени механизми за своите часовници и е лидер в разработката на иновативни технологии в областта на часовниците. Най-известната серия на марката Citizen е ECO DRIVE. Citizen Eco Drive е революционна технология, която преобразува слънчевата светлина в енергия и по този начин захранва механизма на часовника.
Chasovnici-bg.com предлага часовниците Citizen с международна гаранция от 2 години, безплатна доставка и опаковка в брандирана кутия Citizen.