Часовници Casio Edifice

145 лв.
Ценова рамка
406 лв.

Часовниците Casio Edifice е най-популярната серия на Касио. Отличителна характеристика на тези страхотни мъжки часовници е спортно-елегантния стил, модерната функционалност, водоустойчивостта от 10 BAR атмосферно налягане и тройно закопчаване на верижката. Часовниците Casio Edifice са специално проектирани дизайнерски да пасват перфектно към ежедневно и официално облекло. Разгледайте и най-новите модели Casio Edifice Solar със соларна батерия и сапфир кристал стъкло.
Това е серия мъжки часовници, вдъхновени от истински състезания. Мъжката линия часовници Casio Edifice е силно ангажирана в света на състезанията и във Формула 1, което не може да се види само на пистата, но и в дизайна на Edifice.
Серията за мъже Edifice е направена от Casio. Това трябва да елиминира всякакви съмнения относно качеството на часовниците. В съчетание с факта, че часовниците Edifice не са никак скъпи, ги прави изключително привлекателни както за феновете на часовниците, така и за състезателните фенове.
Casio Edifice луксозен мъжки часовник ли е? Не, гамата Casio edifice не е луксозна. Може да се заблудите да си помислите това, когато погледнете красивите мъжки часовници, тъй като те изглеждат много модерни.