Евтини часовници Casio Classic

78 лв.
Ценова рамка
315 лв.

144.00 лв

170.00 лв

Casio е марка, известна с производството на евтини, достъпни и здрави часовници с отличен моден усет. Мнозина също се чудят как марката Casio може да произвежда страхотни часовници, но въпреки това да продава своите часовници на толкова ниски цени. Защо часовниците Casio са евтини?
Casio са евтини, защото се фокусират върху евтиното производство на часовници и креативно използване на материали. Casio също използва механизми на трети страни за някои модели мъжки часовници и се възползва от мащаба, за да намали производствените разходи.
Евтини мъжки часовници Casio Classic от Chasovnici-bg.com
Огромно разнообразие от евтини часовници с класически дизайн на достъпни цени от 50 до 200 лева. Класически модели с индекси или арабски числа на циферблата за по-лесно разчитане. Материалите на изработка включват висококачествена стомана, оксидирана стомана, каишки от силикон или кожа. Мъжките часовници са с функции дата, ден от седмицата или мултифункционални (комбинация ден, дата и 24-часов формат). Евтините часовници от колекцията Casio Classic са с гаранция от 2 години и безплатна доставка. Опаковката е във фабрична кутия с логото на Касио