Мъжки механични часовници Tissot

924 лв.
Ценова рамка
4200 лв.

Изборът на един швейцарски часовник гарантира качество и престиж. Серията Tissot с автоматично навиване включва многообразие от мъжки часовници в различни стилове и цветови комбинации - механични с позлатени верижки или часовници с чисти верижки от качествена неръждаема стомана. Повечето модели от гамата на механичните Тисо са със стъклен прозрачен заден капак, през който може да се наблюдава работата на механизма. Да притежаваш швейцарски часовник автоматик от марката Tissot е перфектната комбинация между цена, качество и лукс.
POWERMATIC 80
Автоматичният механичен часовник се захранва от енергията на човека, който го носи. Движението на китката позволява на механизма да работи. Механизмът Powermatic 80 може да се похвали с 80 часа резерв на мощност, което е достатъчно, за да продължи да показва точно часа, дори ако часовникът не е носен три дни. Това е иновативен механизъм, който превъзхожда конкуренцията, чиито механизми обикновено осигуряват 1,5 дни резерв на мощност.
SWISSMATIC
Механизмът Swissmatic е истинска иновация в производството на часовници. Тайната, която позволява на Tissot да предложи модел на толкова атрактивна цена, се крие в автоматизираната производствена верига, по която неговите компоненти се произвеждат, след което се сглобяват в модули, за да се изгради цялостен механизъм. Механизмът Swissmatic 72 предлага 72 часа резерв на мощност, което е достатъчно, за да покаже точно часа, дори ако часовникът не е носен три дни.
МЕХАНИЧНИ ДВИЖЕНИЯ
Едно механично движение на Tissot съдържа средно 100 фино изработени части. Колелото за баланс е в основата на движението и осигурява неговата точност. С постоянното си движение назад и напред балансът и пружината на баланса разделят времето на равни части, като по този начин точно регулират движението на времето. Движенията на балансиращата пружина, наречени трептения, са това, което кара вашия часовник да „тиктака“. Общите трептения на колелото на баланса се равняват на 385 000 завъртания на ден.
НИВАХРОН™
Тъй като магнитните полета, генерирани от нашите електронни обекти (мобилен телефон, компютър, радио, магнитно затваряне и т.н.), присъстват все по-често в ежедневието ни, Tissot разработи нова сплав на базата на титан, за да запази прецизността на своите часовници. Пружината за баланс Nivachron™ се счита за много по-устойчива и не се влияе от магнитни полета от стандартните пружини.