За въпроси и поръчки 0882 254583

Raymond Weil Freelancer

"Фрийленсър" е често срещана дума в журналистическите среди. Отнася се до независими, но особено търсени автори, които не са обвързани с конкретна медия и работят на свободна практика, в повечето случаи водейки високо платени колонки в престижни издания. В нашия случай обаче [img]https://www.chasovnici-bg.com/часовници-1-129-Мъжки_механични_часовници_Raymond_Weil.html[/img] е името на колекцията на независимата фамилна швейцарска марка луксозни часовници Raymond Weil. Техният инструмент за време определено е олицетворение на нещо повече от часовник. Той прилича на тези независими професионалисти, които желаят да останат господари на своите съдби.
Chasovnici-bg.com:raymond-weil-freelancer.jpg
Тази изключително елегантна колекция от часовници отстоява своята изискана индивидуалност и сила на характера. Колекцията Raymond Weil Freelancer продължава да евоюлира, но винаги остава вярна на часовникарската традиция на марката, на последните модни тенденции, вечните нюанси на циферблатите и повишаващата се във времето изисканост.
Часовниците се предлагат в три размера на корпусите - 29, 38 или 42 милиметра в диаметър. Стоят добре на всяка китка и винаги отговарят на всички очаквания от страна на клиентите. Благодарение на трите стрелки и прозореца за датата, видимото през циферблата балансно колело или хронограф, колекцията става още по-атрактивна. Дамските модели на Freelancer в повечето случаи са украсени с диаманти по безела на часовника или индексите на циферблата. Тази година швейцарският бранд Raymond Weil предлага един нов часовник за по-нежната половина от човечеството. Той е с черно PVD покритие и диаманти в същия черен цвят. Този марков инструмент за време е неустоимо привлекателен с умишлената си и успокояваща елегантна опростеност. В него е използван автоматичен механизъм. Часовниците Freelancer имат 46 часа или 38 часа силов резерв на механизма и са водоустойчиви на 100 метра. Каишките на моделите са изработени от телешка кожа.
Едно необикновено бижу, елегантно и дръзко, Freelancer Lady Urban Black прави забележителна премиера в колекцията на Raymond Weil. Часовникът с изцяло черна визия продължава пленяващата фантазия за съчетание на черни диаманти върху 38-милиметров корпус с черно PVD покритие. Изключителната женствена линия е синтез между технология и магията на висококачествените Black Diamonds, които предават сексапил на съвременната градска дама. Напълно черният часовник изцяло се възползва от взаимодействието на материалите, а отразената по различните елементи светлина придава форма и обем чрез преливане на цветовете на антрацитно сиво и завършва в дълбоко черно. Raymond Weil демонстрира елегантност до краен предел с 86 диаманта, разположени на лицевия корпус. Както и останалата част от този дамски елегантен часовник, циферблатът с арабски цифри и каишката, наподобяваща кожа на акула, са изцяло черни. Стъклото е Sapphire Crystal - недраскаемо стъкло с антирефлексно покритие. Прецизният автоматичен механизъм се открива атрактивно на 12 часа.

www.chasovnici-bg.com

Google