Casio става виртуален с новата си колекция G-SHOCK

Тази година марката Casio представи нова гама от мъжки удароустойчиви часовници G-SHOCK, чиято колекция се нарича Virtual World.
Дизайнерите от Casio споделят, че колекцията е вдъхновена от нарастващата популярност на днешните виртуални преживявания и по този начин е предизвикала интерес и усещане за дигитална култура и естетика.
Колекцията представя моделите с минималистични черни рамки и ленти по корпусите на часовниците G-Shock, които са подчертани с живо синьо-виолетово оцветяване на циферблатите.
Chasovnici-bg.com:Chasovnici-Casio-G-SHOCK.jpg
Новата колекция Virtual World пренася аналогово-цифровата гама на мъжките часовници G-SHOCK в стила на виртуалната реалност, улавяйки цветовите комбинации, както се виждат в концерти, събития и видеоигри за виртуална реалност.
Те се отличават с характерната здравина и дизайн на най-популярните модели на G-SHOCK: GA-2100, GA-700 и GA-900.

Chasovnici-bg.com:Casio-Virtual-World.jpg

Поразителният, смел син виолетов цвят на циферблатите на всеки часовник има за цел да контрастира с черната лента и рамката, за да позволи на потребителя да покаже вид, който е от друг свят или време.

Всеки часовник от колекцията G-Shock Виртуален свят поддържа първокласния дизайн и технически характеристики, намиращи се на базовите му модели.

Моделът GA-2100VB-1A се отличава с открояващ се осмоъгълен панел и тънък корпус, включващ структура за защита от въглеродна сърцевина, както и уникална функция за избледняване на светлината на циферблата.

GA-900VB-1A също има черни винтове с йонно покритие в ъглите на корпуса. Всичките модели часовници включват Super LED подсветка за подобрена четливост.

Онлайн магазин за часовници Chasovnici-bg