За въпроси и поръчки 0882 254583

Poljot - луксозни механични часовници за ценителите на лукса и прецизността

Poljot International е престижна марка, получила името си през 1995 година. Немските часовници Poljot са изработени на най-високо техническо ниво и се подлагат на няколко нива на проверка на качеството. Poljot International са произведени в Германия, в град Alzenau, но според производителя, тези модели отразяват цялата топлината на руската душа и любов към Русия, като приемник на старата руска марка Poljot (Полет).
Chasovnici-bg.com:nemski-chasovnik-poljot.jpg
Всеки модел получава сертификат за качество, подписан от производителя. Началото на руската марка е поставено през 1930 г. в Москва. Първите няколко часовници са известни с името Победа, като марката се специализира в производството на механични хронографи и морски часовници. През 1961 г., след мисията на Юрий Гагарин, който носи на ръката си навигационен часовник 1GChZ, наименованието на марката е променено на "Poljot" ("Полет"). През 1991 г. часовника 1GCHZ е удостоен с международната награда "Златен трофей за качество" в Мадрид. През 1992 г., въз основа на признанието на модела 1GCHZ, е създадена разпределението Poljot-V GmbH като клон на компанията Poljot, със седалище в Мюнхен, за целите на разпространението на бранда Poljot в Западна Европа. През 1994 г. е създадена марката Poljot International като приемник на старата руска марка Полет, но с нови по-високи нива на качество. Като наследник на руските традиции, Poljot-International избира нов път на развитие: използването на висококачествени материали и компоненти, развитието на модерен дизайн, високо ниво на механизмите и проверка на качеството на продуктите. Ръчните механични Poljot Internanional имат няколко предимства пред старите Poljot: те са оборудвани с механизми "Geneva Bar, развитието на проектирането, производството и контрола на качеството се провежда в Германия; водоустойчивост не по-малко от 5 bar, използване на злато при някои модели, изпъкнало стъкло от сапфир кристал и др. Компанията Poljot International е член на Германския алианс на производителите на часовници
Марката Poljot се специализира към създаване на луксозни механични часовници, в повечето случай специални или лимитирани издания, като всички те носят названията на имена и събития от руската история. Някои от колекциите на марката са:
- Legenden (Легенди): Горбачов, Леонов, Kirov, Гагарин.
- Wunder (Уникални): Volga, Байкал, Базиликата, Northern Light, Сибир, Space Light, Амбър.
- Majestaten (Монарси): царе, Николай, Анастасия, Зимния дворец, Екатеринбург.
- Юбилейни: 850 Години Москва, Горбачов, Киров.
Луксозният немски бранд Poljot може да се намерени в повече от 35 страни чрез мрежа от специализирани луксозни магазини, както и в определени онлайн магазини. Производството предлага на своите клиенти най-добре организирана услуга, включително 2-годишна международна гаранция.
Мегамол за часовници www.Chasovnici-bg.com има удоволствието да предостави на вниманието на своите клиенти една наистина реномирана марка механични часовници с развитие и история от десетилетия - Poljot International.
Chasovnici-bg.com:Mechanichen-chasovnik-na-markata-Poljot.jpg

Часовници от Chasovnici-bg.com

Google